Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: -Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak,onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. -Öğrenciye Atatürk İlke ve İnkılaplarına,T.C.Anayasaına ve Türk demokrasisinin ile ve yöntemlerine uygun,haklarını kullanabilme,görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.

Misyon: Bizler(idareciler,öğretmenler,okul personeli)bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde,bütün imkansızlıklara rağmen,öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendine güvenen bire birey olarak yeyişmeleri,21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ:07.00 DERS BİTİŞ SAATİ:17:00
Isınma: KALORİFER(FUEL-OİL)
Okulun Sınav Başarı Durumu: SON 10 YILDIR LGS BAŞARISINDA İLÇEDE İLK SIRADA
Sportif Etkinlikler: sportif faaliyetlerde 24 kupa
Bilimsel Etkinlikler: TİMSS 2023
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK E-TWİNG

WEB - https://derikcumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Kale Mahallesi Prof Dr. Aydın Ayaydın Caddesi DERİK/MARDİN ///derikcumhuriyetortaokulu47//ınstagram///adresi

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - MARDİN/DERİK/KALE MAHALLESİ AYDIN AYAYDIN CAD

Ulaşım Şehir içi dolmuş hattı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.